Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de eerste lunchbijeenkomst van 2012 op vrijdag 10 februari. Wij bezoeken dan winkelcentrum Middenwaard te Heerhugowaard.
27 dec 2011

Inschrijving lunchbijeenkomst Heerhugowaard geopend!

Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de eerste lunchbijeenkomst van 2012 op vrijdag 10 februari. Wij bezoeken dan winkelcentrum Middenwaard te Heerhugowaard.

Winkelcentrum Middenwaard positioneert zich als ‘het dagje uit binnen handbereik’. Met een compleet aanbod aan winkels, horeca en leisure biedt Middenwaard beleving in een sfeervol overdekt centrum dat goed bereikbaar is en uitstekende parkeerfaciliteiten
biedt. Met 42.550 m² winkels, 6.800 m² horeca/ leisure, 1.400 m² kantoren en 300 m² dienstverlening vervult het centrum een regionaal verzorgende functie. Paul Tankink, directeur Vastgoedontwikkeling Corio Nederland, zal een toelichting geven op de herontwikkeling en uitbreiding van Middenwaard.

Deze lunchbijeenkomst neemt u mee naar de wereld van ‘Het nieuwe winkelen’ waar het koop- en winkelgedrag ingrijpend verandert als gevolg van drie trends die steeds meer met elkaar samensmelten: MObiel, SOciaal en LOkaal (MoSoLo). Mobiel: de mobiele technologie die ervoor zorgt dat personen altijd en overal beschikbaar en aanwezig zijn. Sociaal: de opkomst van social media die ervoor zorgen dat mensen altijd en overal verbonden zijn met personen, evenementen en activiteiten over de gehele wereld; Lokaal: het toenemende vermogen van bedrijven en andere organisaties om in te spelen op de exacte locatie waar een persoon zich bevindt en de activiteiten die deze persoon daar op dat moment uitvoert (denk aan location based services en dergelijke).

Voor meer informatie over deze bijeenkomst en het programma verwijzen wij graag naar het ledennet van onze website. Meld u vóór vrijdag 3 februari aan!

Aanmelden NRW Update

Klik hier om je aan te melden voor de digitale nieuwsbrief van NRW.

NRW publicaties

NRW brengt artikelen en publicaties uit teneinde een inhoudelijke discussie over actuele thema's te stimuleren.